Τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα γεύτηκαν οι επισκέπτες του Κογκρέσου σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ελληνική διατροφή, όπου διάσημες σεφ, όπως η Μαρία Λόη, η Νταϊάνα Κόχυλα και η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, μαζί με δεκάδες Έλληνες επιχειρηματίες και σεφ απο ελληνικά και ελληνοαμερικάνικα εστιατόρια της Ουάσινγκτον και της Νέας Υόρκης, μαγείρεψαν για το κοινό.
Συγγραφείς που αναφέρονται στην ελληνική διατροφή, όπως η Δρ. Άρτεμις Σιμοπούλου, συγγραφέας του βιβλίου “Η Δίαιτα Ωμέγα”, αλλά και η Ελληνοαμερικανή Cat Cora από το τηλεοπτικό σόου Iron Chef του Food Network, έφεραν στις 4 Δεκεμβρίου μια ομάδα σεφ που μαγείρεψε ελληνικές συνταγές, αποκαλύπτωντας τις τρομερές ιδιότητες της ελληνικής διατροφής.
Συμβουλές, δεκάδες πιάτα και πληροφορίες υπήρχαν για τους επισκέπτες στο Rayburn House Office Building από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.
Πηγή: protothema.gr