Υλικά
1 αραβική πίτα
5 αυγά
500γρ. φέτα
2 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι καίμε μία κουταλιά βούτυρο και ρίχνουμε το τυρί για να λιώσει. Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Αφού τηγανίσουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές, σε ένα άλλο τηγάνι προσθέτουμε μία κουταλιά βούτυρο και ετοιμάζουμε την πίτα, η οποία απαιτεί ελάχιστα δευτερόλεπτα μαγειρέματος.
Σε ένα πιάτο σερβίρουμε την ομελέτα πάνω στην πίτα και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τα συνηθισμένα αυγά, αλλά μαγειρεμένα μέσα στο δημοφιλές ελληνικό τυρί.