Υλικά
1 φύλλο για τάρτες ή πίτες
4 κομμάτια κρέας βρασμένο
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 ντομάτα κομμένη σε μεγάλα κυβάκια
200 γραμ. περίπου τυρί γκούντα τριμμένο
1 λουκάνικο χωριάτικο (προαιρετικά)
Αλάτι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το λουκάνικο.
Μόλις μαραθούν και κρυώσουν λίγο, ανακατεύουμε με το κρέας που του έχουμε θρυμματίσει και με το τριμμένο τυρί και την κομμένη ντομάτα.
Λαδώνουμε ένα ταψί, απλώνουμε το φύλλο και ρίχνουμε μέσα τη γέμιση. Κλείνουμε τo φύλλο ενώνοντας τις γωνίες και τα σημεία που είναι ανοιχτά.
Λαδώνουμε το φύλλο από πάνω και τρυπάμε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία.
Ψήνουμε στον αέρα στους 180ο C.