Υλικά
-400 γρ. ρεβίθια βρασμένα (ή κονσέρβα)
-250 γρ. χαλούμι κομμένο
-2 λουκάνικα χωριάτικα με πορτοκάλι σε φέτες
-2 πιπεριές Φλωρίνης
-1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
-1/4 φλιτζανιού ξίδι
-1 κουτ. σούπας ζάχαρη
-1 ματσάκι φύλλα μαϊντανού
-μερικά ανάμεικτα φύλλα λαχανικών έτοιμα
-4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
-αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το κρεμμύδι με το ξίδι και τη ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη. Τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο το χαλούμι και το λουκάνικο για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σουρώνουμε το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε με το λουκάνικο, τα ρεβίθια, τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, τα φύλλα λαχανικών και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.