Υλικά
1 πακέτο φύλλο παραδοσιακό
4 κ.σ. φρέσκο βούτυρο ελαφρώς λιωμένο
10 φέτες παστουρμά
1/2 κιλό κασέρι
2 μέτριες σφιχτές ντομάτες
Κύμινο
Εκτέλεση
Κόψε το κασέρι σε λεπτές φετούλες. Καθάρισε τις ντομάτες και κόψε σε πολύ λεπτές ροδέλες.Κόψε τις φέτες του παστουρμά σε πιο λεπτές λωρίδες. Βουτύρωσε ένα μεσαίο ταψάκι και στρώσε 3-4 φύλλα το ένα πάνω από το άλλο, βουτυρωμένο το κάθε ένα. Βάλε μια στρώση τυρί και παστουρμά εδώ κι εκεί πασπαλίζοντας με κύμινο. Στρώσε από πάνω τις ντομάτες και το υπόλοιπο κασέρι. Σκέπασε με τα υπόλοιπα φύλλα 3-4 ακόμη αοφύ τα βουτυρώσεις.
Ψήσε την πίτα στους 180oC για μισή ώρα περίπου.