Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
1 κ.σ. αλεύρι
1 αβγό ή 2
300 γρ. τυριά (φέτα, ξηρή μυζήθρα, κίτρινα τυριά)
3 κ.σ. λάδι
ρίγανη
μαϊντανό
άνηθο
δυόσμο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Στίβουμε το τριμμένο κολοκυθάκι από τα νερά του. Το αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε σε λαδόκολλα ή λαδωμένο ταψι στους 200 βαθμούς πάνω κάτω μέχρι να ροδίσουν ή τους τηγανίζουμε.
Πηγή:sintagespareas.gr