Υλικά
1 λίτρο γάλα
2 βανίλιες
4 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας κακάο
100-150 γρ κουβερτούρα
1 πακέτο μπισκότα μπι μπερ
και λίγο γάλα
Εκτέλεση
Σε λίγο κρύο νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ενσωματωθούν τα συστατικά και να διαλυθεί το κακάο
Αφήνουμε λίγο να ζεσταθεί το μείγμα και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει.
Στην συνέχεια το κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να αρχίσει το μείγμα να κρυώνει.
Στρώνουμε μία σειρά μπισκότα σε ένα πυρέξ ή ένα τετράγωνο ταψάκι αφού πρώτα τα βουτήξουμε στο γάλα, και ρίχνουμε από πάνω μία στρώση σοκολάτας.
Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα.