Υλικά συνταγής
- 2 φλιτζ. τυρί φέτα
- 1 φλιτζ. μανούρι
- 1 φλιτζ. παρμεζάνα
- 2 ντομάτες κομμένες κονκασέ
- 2 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ή 1 κ.σ. αποξηραμένος
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 1 κ.γ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαδικασία συνταγής
- Τρίβουμε τα τυριά σε πυρεξάκι και προσθέτουμε τις ντομάτες, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο, το γλυκό πιπέρι, το μπούκοβο και τα ανακατέβουμε καλά.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200οC, μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να ψηθούν. Στο σερβίρισμα προσθέτουμε τη ρίγανη.
Πηγή:cooktime.gr