Υλικά
- 3 αυγά
- 250 γραμ. γιαούρτι
- 250 ml ηλιέλαιο
- 200 ml γάλα
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 2 μεσαίες πατάτες
- 150 γραμ. τριμμένο κίτρινο τυρί
- 250 γραμ. φέτα
- 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
- 500 γραμ. αλεύρι Γ.Ο.Χ.
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά
- σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, τις πατάτες και τη φέτα.
- Αφού ανακατέψουμε καλά προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε κι αυτό.
- Τέλος προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους (όσο ένα ζάρι) και τη φέτα τριμμένη με τα χέρια μας.
- Ανακατεύουμε με την σπάτουλα και αδειάζουμε σε ταψί 28 εκ. το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά.
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε περίπου για 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς. Καλή σας όρεξη.
Πηγή:sintagespareas.gr