Τι χρειαζόμαστε:
- 1 συσκευασία 2 φύλλων κουρού
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο για τη γέμιση και λίγο επιπλέον για το άλειμμα των φύλλων
- 500 γρ. μανιτάρια σε φέτες (καλύτερα φρέσκα)
- 2 πράσα ψιλοκομμένα
- ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 300 γρ. τριμμένο γκούντα
- 200 γρ. κατίκι
- 4 αυγά ελαφρά χτυπημένα
- 1 συσκευασία λουκάνικα
- λίγο αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πώς το κάνουμε:
7) Βάζουμε τις ζύμες σε λαδωμένα 2 ταψάκια ή πυρεξ τόσο μικρά τόσο όσο να γυρνάνε λίγο οι άκρες για να κάνουμε ένα τοίχωμα. Μοιράζουμε τα μανιτάρια, τα λουκάνικα και τα πράσα στα 2 ταψάκια.
Πηγή:.sintagespareas.gr
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε να μας βγει πιο πλούσιο σε πάχος, χρησιμοποιούμε τη γέμιση σε ένα φύλλο (εγώ έτσι κάνω). Επίσης, στο γκούντα βάζω και λίγο ρεγγάτο ή κάποιο άλλο πικάντικο ή αλμυρό κίτρινο τυρί. Λουκάνικα βάζω χωριάτικα με πράσο σε συσκευασία των 4άρων μικρών ή 2 μεγάλων κομμένα σε μικρά κομμάτια.