Υλικά
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (1/4 χοιρινό, 1/4 αρνίσιο)
2 φέτες ψωμί μουσκεμένο στραγγισμένο
2 κ.σ μουστάρδα
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι ή δύο μικρά ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 ντομάτα τριμμένη
1 αυγό
Αλάτι-πιπέρι
4 φέτες κασέρι ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας για κάθε ρολό.
Ελαιόλαδο
4 αυγά βρασμένα (για 4 λεπτά αφότου βράσει το νερό), ξεφλουδισμένα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τα αβγά και το τυρί) σε ένα μπολ και πλάθουμε καλά τον κιμά μας.
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο με μία μεμβράνη για τουλάχιστον μισή ώρα.
Παίρνουμε τη φόρμα του κέικ, την αλείφουμε λάδι και στρώνουμε το ένα τρίτο του κιμά, πατώντας τον καλά. Βάζουμε τις φέτες τυριού και τα αβγά από πάνω. Απλώνουμε τον υπόλοιπο κιμά, αλείφουμε με λάδι και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 40 λεπτά. Το αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Πηγή:tanea.gr