Τι χρειαζόμαστε:
- Μελομακάρονα
- 500 γρ. Γάλα
- 1 φακελάκι ανθος αραβοσίτου για βράσιμο
- Σαντιγί (ειτε γκαρνι, είτε κρεμα γάλακτος)
Πώς το κάνουμε:
Βάζετε τα μελομακάρονα ως βάση σε ενα πυρέξ ή ανάλογο σκεύος.
Βράζετε την κρεμα με το γάλα, αλλα χωρίς να προσθέσετε ζαχαρη (εκτός και αν το θέλετε να είναι αρκετα γλυκό) και το ρίχνετε πάνω στα μελομακάρονα.
Βάζετε στο ψηγείο να κρυώσει αφού εχετε τυλίξει με μεμβράνη.
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος ή το γκαρνί και προσθετετε πάνω από το γλυκό!
Πηγή:sintagespareas.gr