Στην Δράκωνα Κεραμειών, στην Κρήτη σε υψόμετρο 550 μέτρων βρίσκεται η ταβέρνα του Στέλιου Τριλυράκη όπου όλα γίνονται όπως παλιά, χωρίς ρεύμα.
“Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αγρόκτημα όπου παράγουμε την πρώτη ύλη και μετά τη μαγειρεύουμε” εξηγεί ο κ. Τριλυράκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και της εκπομπής “με νέα ματιά“.
“Ελπίζουμε”, προσθέτει, “οι άνθρωποι που ζουν στην ενδοχώρα να το δουν ως ένα μέσο επιβίωσης σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε”