Δύο από τα βιβλία του Άντονι Μπουρντέν θα επανακυκλοφορήσουν σε ειδικές εκδόσεις το φθινόπωρο.
Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει η 20η επετειακή έκδοση του αείμνηστου σεφ, παρουσιαστή και συγγραφέα «Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking», η οποία θα περιλαμβάνει νέο πρόλογο από τη συνάδελφό του σεφ, συγγραφέα και ιδρύτρια του Prune, Γκαμπριέλ Χάμιλτον.
Το βιβλίο μαγειρικής είναι γεμάτο με απλές οδηγίες για την προετοιμασία κλασικών γαλλικών πιάτων μπιστρό, από τα ψητά μοσχαρίσια παϊδάκια του Μπουρντέν, τις τηγανητές μπριζόλες έως τα σαλιγκάρια, escargots aux noix.
Οι θαυμαστές θα απολαύσουν επίσης την επιστροφή του βιβλίου του Μπουρντέν «Typhoid Mary: An Urban Historical», το οποίο ακολουθεί την ιστορία της μαγείρισσας Μέρι Μάλον καθώς εξαπλώνει μια ασθένεια στις κουζίνες της Νέας Υόρκης για χρόνια.