Πενήντα δύο (52) γαλλικά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων είκοσι τρία (23) που άνοιξαν μόλις τον περασμένο χρόνο βραβεύτηκαν για πρώτη φορά με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin, γεγονός που σύμφωνα με τη γαλλική βίβλο των καλοφαγάδων, αποτυπώνει τον «πολιτιστικό δυναμισμό» μιας νέας γενιάς καινοτόμων σεφ.
«Η φετινή χρονιά έχει μια πλούσια “σοδειά”, ενώ παράλληλα είναι πιστή στις αξίες μας», δήλωσε ο διευθυντής των Οδηγών MICHELIN Guides, Gwendal Poullennec κατά την παρουσίαση της 115ης έκδοσής του.
- Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και… χιόνια
- Δημοσκόπηση ALCO: Δένδιας και Πιερρακάκης οι πιο δημοφιλείς – Δυσοίωνη εικόνα για την κυβέρνηση μετά τη ΔΕΘ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Φωτιές άναψε η κατάθεση Σημανδράκου
- 19.489 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο για το 2026 – Πού κατανέμονται
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Ένας μήνας χωρίς δρομολόγια για την επέκταση προς Καλαμαριά




