Υλικά
φύλλο σφολιάτας
ξινόμηλα
μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση
Τοποθετείτε το κάθε φύλλο σφολιάτας σε ταψί, πάνω σε λαδόκολλα και το κόβετε σε 6 κομμάτια (σε όσα θέλετε μπορείτε να το κόψετε, αλλά πιστεύω πως το 1/6 είναι η ιδανική μερίδα).
Καθαρίζετε ξινόμηλα, κόβετε σε πολύ λεπτές φετούλες (πάχους περίπου 5 χιλιοστών) και τοποθετείτε σε κάθε 1/6 της σφολιάτας κατά μήκος, με μερική επικάλυψη. Τέλος πασπαλίζετε τα μηλαράκια με μαύρη ζάχαρη (κι αν πάει η ζάχαρη προς τη σφολιάτα κανένα πρόβλημα, θα γλυκίσει κι αυτή λίγο) και ψήνετε με αέρα στους 200βαθμούς μέχρι να ψηθεί η σφολιάτα.