Υλικά
-6 φύλλα χωριάτικα
-1 κιλό κρεμμύδια
-1/2 κιλό φέτα
-4 αβγά
-2 φλιτζάνια γάλα
-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα τρίβουμε λίγο με τα χέρια να φύγει το κάψιμο και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι για μία ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Ανακατεύουμε σε λεκάνη τη φέτα θρυμματισμένη, τα αβγά χτυπημένα ελαφρώς, το 1 φλιτζάνι γάλα, λίγο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο, απλώνουμε 3 χωριάτικα φύλλα (τα οποία αλείφουμε ένα ένα με ελαιόλαδο επίσης), απλώνουμε πάνω τη γέμιση της πίτας και σκεπάζουμε με άλλα 3 επίσης φύλλα, αλειμμένα κι αυτά με ελαιόλαδο. Χαράζουμε την πίτα, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι γάλα, τη λαδώνουμε και ψήνουμε για 50 λεπτά στους 180°C μέχρι να ροδίσει.