Υλικά
-1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
-½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
-1 κιλό πράσα ψιλοκομμένα
-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Aχνίζουμε τα πράσα και το κρεμμύδι σε φαρδύ τηγάνι με λίγο αλάτι μέχρι να μαραθούν και ρίχνουμε μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο. Aνακατεύουμε και προσθέτουμε τον κιμά, αλάτι και πιπέρι. Mαγειρεύουμε μέχρι να απορροφήσει ο κιμάς τα υγρά του. Aπλώνουμε δύο φύλλα επίσης λαδωμένα σε λαδωμένο ταψί. Στρώνουμε τον κιμά, σκεπάζουμε με άλλα δύο φύλλα καλά λαδωμένα και λίγο τσαλακωμένα. Xαράζουμε την πίτα και ψήνουμε στον φούρνο για 50 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα το φύλλο.