Υλικά
3 φλ. λάχανο άσπρο ψιλοκομμένο
Μισή πράσσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
όλες κομμένες σε κυβάκια
3 κλωναράκια σέλινο κανονικό (το ψιλό, όχι το σέλερυ) ψιλοκομμένο
1 μεγάλο καρότο τριμένο
1/4 φλ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. ξύδι
αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μεγάλη σαλατιέρα. Χτυπάω το λάδι, το ξύδι και το αλάτι σε ένα βαζάκι. Περιχύνω τα λαχανικά μου και τοποθετώ στο ψυγείο 2 ώρες να σταθεί.