Υλικά
4-5 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/2 φλιτζάνι ρύζι
Άνηθο ψιλοκομμένο
1 γιαούρτι
2-3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρικά
Εκτέλεση
Πλύνε τα κολοκυθάκια και άδειασε το εσωτερικό τους. Σε ένα μπολ ανακάτεψε τον κιμα, το ρύζι και τον άνηθο και αλατοπιπέρωσε (μπορείς προαιρετικά να προσθέσεις ένα αυγό). Βάλε τα γεμιστά κολοκυθάκια σε μια μεγάλη κατσαρόλα και συμπλήρωσε με νερό. Ίσα – ίσα να καλύπτει τα κολοκυθάκια μέχρι τη μέση. Σκέπασε την κατσαρόλα και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 40-45 λεπτά. Σε ένα μπολ βάλε το γιαούρτι, τις σκελίδες το σκόρδο λιωμένο και λίγο ζουμί από την κατσαρόλα. Φρόντισε να γίνει ομοιόμορφη σάλτσα. Σέρβιρε περιχύνοντας με την σάλτσα γιαουρτιού.