Υλικά
- ½ φλιτζάνι σόγια σος
- ½ φλιτζάνι italian dressing
- 1 ½ κιλό chicken wings
- ¼ του φλιτζανιού βούτυρο
- 1 κ.γ σόγια σος
- ¼ του φλιτζανιού καυτερή σάλτσα
Εκτέλεση
Ανακάτεψε τη σος σόγιας, το dressing και τα chicken wings σε μια μεγάλη σακούλα μαγειρικής που κλείνει με zip . Κλείσε την σακούλα και άφησέ την στο ψυγείο για αρκετές ώρες. Σε ένα μικρό τηγανάκι, λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε ένα κ.γ σόγια σος και την καυτερή σάλτσα. Ανακάτεψε καλά και άσε να πάρει μια βράση. Κατέβασε από τη φωτιά. Αφαίρεσε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και άφησε λίγα λεπτά σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει. Ψήσε τις φτερούγες στη σχάρα για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα γυρίζοντας από όλες τις πλευρές. Τοποθέτησε τις φτερούγες σε ένα μεγάλο μπολ και περίχυσέ τες με την καυτερή σος βουτύρου.
Πηγή:tlife.gr