Πώς το κάνουμε:
1) Ξεκινάμε φτιάχνοντας τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ισόπαχες φέτες
2) Τα βάζουμε σε τηγάνι με το λάδι και το αλάτι και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να καραμελώσουν. Έχω
3) Καθαρίζουμε το μήλο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
4) Ανακατεύουμε τις φέτες με το χυμό λεμονιού και το πετιμέζι
5) Ανοίγουμε τη ζύμη μας και απλώνουμε πάνω τις φέτες του μήλου
6) Από πάνω βάζουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το τριμμένο τσένταρ και τα χοντροσπασμένα αμύγδαλα.
7) Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για 10 λεπτάκια, μέχρι να ψηθεί η ζύμη μας και να λιώσει το τυρί.