Υλικά
Για τη σαλάτα:
3 φλιτζάνια ζυμαρικά farfalle
2 φλιτζάνια κομμένα φασολάκια (περίπου 1/2 κιλό )
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο χωρίς πέτσα και κόκαλα στήθος κοτόπουλου
2/3 φλιτζανιού κομμένο διαγώνια σέλινο
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
Για το dressing:
2 κουταλιές της σούπας νερό
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light
4 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού
4 κουταλάκια του γλυκού πέστο
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Τρόπος μαγειρέματος
Για την σαλάτα:
Βράσε τα ζυμαρικά για 11 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente.
Πρόσθεσε τα πράσινα φασόλια 5 λεπτά πριν το τέλος.
Στράγγιξε και ξέπλυνε τα ζυμαρικά και τα φασόλια με κρύο νερό.
Πρόσθεσε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ, τα ζυμαρικά με τα φασόλια, το κοτόπουλο, το σέλινο, την πιπεριά, το κρεμμύδι και ανακάτεψέ τα ελαφρώς.
Για το dressing:
Ανακάτεψε με μια κουτάλα 2 κουταλιές της σούπας νερό και τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίξε το πάνω από τη σαλάτα ζυμαρικών και ανακάτεψε.